Üdvözlünk Egyesületünk honlapján!
Köszönjük, hogy meglátogattad új honlapunkat!

44. Zuglói Táncfesztivál

 

VERSENYKIÍRÁS

 

Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok!

44. Zuglói Táncfesztivál

Országos Amatőr Táncverseny!

 

HELYSZÍNI és ONLINE VERSENY IS EGYBEN!

 

A verseny szervezője: Fórumház Egyesület, a szervező bizottság elnöke: Havasi Péter.

Időpont: 2023. június 03. szombat (kb 14-20 óráig, valószínűleg művészi látványtánc, hip-hop, break, jeltánc kategória) és június 04. vasárnap, (kb 08-tól 20.00-ig, a többi tánckategória). De ONLINE is beküldhető lesz a produkció május 28. Pünkösd vasárnap éjfélig!

Helyszín:Dr. Mező Ferenc Általános Iskola (Bp. XIV. Ond vezér park 5.- az Örs vezér térhez közel).

Nevezés: május 28. Pünkösd vasárnap éjfél illetve a maximált létszám eléréséig This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. lehet, helyszínen nem lehetséges. Kérjük minél előbb küldjétek a nevezéseket, mert a nyári versenyeinken be szokott telni hamarabb a maximális időkeret. A normál verseny és az online versenyre is ez a határidő! A nevezési lap fénymásolható, jelentkezést csak ezen a nyomtatványon fogadunk el (a nevezési lapot kérjük géppel töltsék ki, aláírni ráér a verseny helyszínén is a belépés előtt). Minél előbb, minél gyorsabban nevezz, mert csak az első 350 nevezést tudjuk elfogadni időkorlát miatt! Egy egyesület maximum 25 versenyszámot indíthat, egy versenyző maximum 4 versenyszámban szerepeljen. Az online és a normál produkciókat szeretnénk külön versenyben díjazni, de esetlegesen előfordulhat összevonás is.

Nevezési díj: 2.000 FT/ fő / versenyszám, az online 1700 Ft/fő/versenyszám. A nevezési díjat személyesen (az előre megbeszélt időpontban és helyen: 06-30-682-44-57) illetve átutalással vagy rózsaszín csekken lehet befizetni: OTP Bank XIV. 11714006-20417329, a Fórumház Egyesület bankszámlájára. A nevezési díj legkésőbbi feladási időpontja május 30. kedd éjfél. Ez után csak készpénzben lehet befizetni június 01-ig. A csekket, pénztárbizonylatot, átutalási igazolást stb a regisztrációhoz el kell hozni! A versenyen való indulás feltétele a nevezési díj befizetése!

Belépőjegy: versenyzőknek ingyenes, nézőknek 1.700 Ft/fő/nap.

Kezdés: nálunk nem kell egész nap a versenyen tartózkodni, a kategória után rövid idővel eredményhirdetés következik! Természetesen a többi kategóriában is szívesen látunk mindenkit, ha a létszám megengedi! A pontos érkezési időpontot május 31 . szerda éjfélig e-mailben küldjük el a csapatvezetőnek a nevezési lapon megadott elérhetőségre. A helyszínen a megadott időpontban a regisztráció kötelező!

Kategória: „A” – amatőr, „P” – professzionális (amennyiben van elég jelentkező).

Korcsoportok: ovi: 6 éves korig, mini: 6-9 évesig, gyermek: 10-13 évesig, junior: 14-16 évesig, felnőtt: 17-39 évesig, senior 40 év felett (csoportnál stb az átlagéletkort vesszük figyelembe).

Tánckategóriák: színpadi tánc, színpadi tánc-akrobatikával, hip-hop, művészi látványtánc, akrobatikus rock and roll, akrobatikus show tánc, néptánc (csak csapat és formáció), versenytánc (csak csapat és formáció), majorette – tradicionális és show, break, disco, hastánc és szalagavató táncok.

Versenyszámok ideje és létszáma: egyéni 1.00 – 1.30 perc, kiscsoport 1.00 – 2.00 perc / 2-3 fő /, csoport 2.00 - 4.00 perc / 4 –10 fő /, formáció 2.00 - 5.00 perc / 11 fő felett /. A hosszabb idejű versenyszámoknál egyéniben és kiscsoportban dupla nevezési díjat számítunk fel.

Zene: CD lemez, pendrive - melyen csak egy produkció zenéje lehet (felcímkézve: rajta a név, időtartam, stb), a színpadra kerülés megkezdése előtt 15-20 perccel a DJ-nél kell leadni. A zenéket majd e-mailben (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) is el lehet előre küldeni, miután a rajtszámot december 08-án kiküldjük.

Díjazás: az összes induló emléklapot kap, a kategóriák dobogós helyezettjei kupát vagy érmet kapnak. A nap folyamán kiadásra kerül az Országos Bajnok, Budapest Kupa, Mikulás Kupa, Zugló Kupa és Fórumház Kupa is. Ezen felül különleges vagy magas színvonalú produkciókért Különdíjat is kiadhat a zsűri. Ha egy kategórián belül nincs ellenfele az indulónak akkor a zsűri arany minősítést is kiadhat.

Pontozóbírók: a rendezők által felkért szakemberek, összesen kategóriánként: 3-5 fő.

A szünetekben és a verseny alatt külön helységben táncoktatás, tánc- és sportbemutatók is lesznek!

Alacsony jelentkezési létszámnál korcsoportok és kategóriák összevonása történhet Szívesen állunk rendelkezésre bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban:

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon és SMS: 06-30-682-44-57.

A versenykiírásról részletesen a versenyszabályzatban lehet olvasni, melyet – kérünk – olvassatok át, mert több ponton változtatatás történt!

A szervező bizottság a változtatás jogát fenntartja!

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez és a versenyzéshez!

Sportbaráti üdvözlettel: Havasi Péter és Seres András / Fórumház Egyesület

 

Megjelent: 621 alkalommal