40. Zuglói Táncfesztivál – Országos Amatőr Táncverseny

A jelenlegi pandémiás helyzet, lehetőségek és előírások miatt sajnos nem tudjuk megrendezni élőben is a versenyt, így csak az online rész kerül megrendezésre. Nagyon sok munkát fektettünk bele hogy az élő verseny is mehessen, de be kellett látnunk, hogy ilyen körülmények között ez nem lehetséges. Elnézést kérünk! De az egész online versenyt is közvetítjük majd nektek! Várjuk szeretettel a csapatokat! Reméljük, hogy decemberben, a 41. Zuglói Táncfesztivál - MIKULÁS KUPÁN már személyesen is találkozhatunk majd!

Az online verseny időpontja június 12-13 lesz, melyet közvetítünk is a nevezetteknek!

EGY KÜLÖNLEGES HELYZETBEN MEGINT EGY KÜLÖNLEGES VERSENY!

AZ ORSZÁG ELSŐ HYBRID TÁNCVERSENYE!

Köszönjük hogy a nyári és a decemberi ONLINE Táncfesztiválra is nagy számban küldtétek el a nevezéseket. Több országból érkeztek be nevezések, így nemzetközi lett mindkét versenyünk!

A sok pozitív értékelés is hozzájárult, hogy megint egy különleges versenyt hirdetünk meg és egyben szeretnénk segíteni Nektek is, hogy plusz motivációt adjunk ezekben a nehéz időkben az esetleges tanításotokhoz.  Így online mindenképp megszervezzük a 40. Zuglói Táncversenyünket és ha a szabályok megengedik, akkor 13-án vasárnap élőben is találkozhatunk majd azokkal, akik ezt a nevezést választják.

ONLINE versenyrész:

Így meghirdetjük megint egyrészről az interneten a Zuglói Táncfesztivált! Ha az online részre jelentkezik akkor az egész verseny az interneten folyik majd, így biztonságos versenyzést tudunk biztosítani az érdeklődő egyesületeknek, csapatoknak és egyéneknek! Kérjük ekkor a NEVEZÉSI LAP 1-et töltse ki.

NORMÁL versenyrész:

Ha júniusban már engedélyezik a teljeskörű normál táncversenyünket és ezen szeretnének résztvenni, akkor a NEVEZÉSI LAP 2-őt kérjük kitölteni. Ennek a megrendezéséről legkésőbb június 03-ig döntünk majd az akkori lehetőségek és szabályok ismeretében. A nevezetteknek értesítést küldünk majd.

Az online versenyre jelentkezetteknek az egyéni produkciók felvétele nem okozhat nehézséget, a csapatok és formációk produkcióit akár egy program segítségével tudjátok beküldeni majd (ebben a gyerekek is segítségetekre lehetnek, de mi is megpróbálunk majd segíteni később, ha szóltok). A felvétel készülhet a szokásos helyeteken, de lehet egy lakásban, kertben vagy a ligetben is… Tanácsolnánk, hogy már a közeljövőben is kezdjetek el felvenni produkciókat, mert nem lehet tudni mikor jönnek esetleg újabb szigorítások.

Bármilyen kérés, kérdés esetén kérem keressenek minket:

mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

honlap: www.forumhazegyesulet.hu (melyen az összes infó nemsokára megtalálható lesz), telefon és SMS: 06-30-682-44-57. Már a facebookon is megtalálhatóak vagyunk nemsokára (pl: M10 Tánc- és Sportiskolánál)!

ÚJDONSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK:

• az ország első hybrid, azaz keverék versenyét rendezzük meg, így egy újdonságban vehetnek részt
  • az online részben nem csak az eredményhirdetéseket hanem az egész versenyprogramot, zsűrizést is közvetíteni fogjuk, így mindenki láthatja a kategóriáját is,
  • a versenyszám felvétele lehet külön kategóriában vágatlan vagy külön vágott (szerkesztett) is,
  • az egyénieknél megnöveltük a kategóriák számát, több időkorlát besorolást is engedélyeztünk, ha megfelelő számú produkció érkezik (1 - 1.30 vagy 1.30 - 3.00 perc közötti is lehet),
  • a nevezési díjat is természetesen lecsökkentettük az online részben, így csak 1.200- Ft/fő/versenyszám lett, a helyszínen kicsit drágább a nevezés a különböző plusz költségek miatt, de itt is csak 1800 Ft/fő/versenyszám.
  • kérjük a versenyszám videóit MPEG, MP4 vagy más elterjedt fájlban küldjék be. A felvételen kérem jól látható legyen a produkció, ugyanakkor a felvétel kisebb méretű legyen, a felbontás ne legyen túl nagy.

Menetrend az ONLINE NEVEZÉSEKNÉL:

-   2021 június 06. vasárnap éjfél a legvégső nevezési határidő, a nevezés és a veresenyprodukció beérkezéséről és elfogadásáról visszaigazolást küldünk,

-   2021 június 08. kedd éjfélig a nevezési díj beérkezése az egyesületünk számlaszámára (OTP XIV. 11714006-20417329), a versenyen való indulás feltétele a nevezési díj befizetése,

-  2021 június 07-08-09. hétfő, kedd, szerda összesítjük és leelenőrizzük a nevezéseket,

-  2021 június 10-11. csütörtökön vagy pénteken megküldjük a sorrendet a nevezetteknek a nevezési lapon megadott email címre és a pontos időpontokat is közöljük ( mikor lesz a kategóriája, mikor lesz az eredményhirdetés stb.),

-  2021 június 12-13. szombat és vasárnap lezsűrizzük a nevezett versenyszámokat,

-  2021 június 14-15-16. hétfő, kedd és szerda kiértesítjük a nevezetteket az eredményekről, a helyezésekről,

-  2021 június 17-18-19-20. az elért eredményeket kipostázzuk a “címzett fizeti” megjelőléssel vagy ha akarnak be is jöhetnek az elért díjakért az M10-be egy előre megbeszélt időpontban.

Menetrend a helyszínen bemutatható versenyprodukciók esetében, amennyiben addig lehetséges lesz:

-  2021 június 10-11. csütörtökön vagy pénteken megküldjük a sorrendet a nevezetteknek a nevezési lapon megadott mail címre és a pontos időpontokat is közöljük ( mikor lesz a kategóriája, mikor lesz az eredményhirdetés stb.),

-  2021 június 13. vasárnap lezsűrizzük a nevezett versenyszámokat.

Csatolva küldjük a pontos infókat! Amennyiben szükséges, később küldjük a versenyszabályzatot is. Kérem jelezzék felénk email-ben ha kérik.

Köszönjük a támogatásokat: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának, A Nemzeti Együttműködési Alapnak, A Schola Európa Középiskolának!

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez, a versenyzéshez! Vigyázzatok magatokra!

Üdvözlettel: Seres András és Havasi Péter – Fórumház Egyesület

Megjelent: 318 alkalommal