XXXIII. Zuglói Táncfesztivál – MIKULÁS KUPA

VERSENYKIÍRÁS

Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok!

Szeretettel meghívjuk a

XXXIII. Zuglói Táncfesztivál – MIKULÁS KUPA –

Országos Amatőr Táncversenyre!

A verseny szervezője: Fórumház Egyesület, a szervező bizottság elnöke: Havasi Péter

Időpont: 2017. december 09. szombat (kb 12-20 óráig, valószínűleg művészi látványtánc, hip-hop, break,

jeltánc kategória) és december 10. vasárnap, (kb 07-tól 21.00-ig, a többi tánckategória).

Helyszín: Dr. Mező Ferenc Általános Iskola (Bp. XIV. Ond vezér park 5.- az Örs vezér térheh közel).

Nevezés: december 03. vasárnap éjfél illetve a maximált létszám eléréséig This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.-n

vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. lehet, helyszínen nem lehetséges. A nevezési lap fénymásolható,

jelentkezést csak ezen nyomtatványon fogadunk el (a nevezési lapot kérjük géppel töltsék ki, aláírni

ráér a verseny helyszínén is a belépés előtt). Minél előbb, minél gyorsabban nevezz, mert csak az

első 350 nevezést tudjuk elfogadni időkorlát miatt! Egy egyesület maximum 20 versenyszámot

indíthat, egy versenyző maximum 4 versenyszámban szerepeljen.

Nevezési díj: 1.100 FT/ fő / versenyszám. A nevezési díjat személyesen (az előre megbeszélt időpontban és

helyen: 06-30-682-44-57) illetve átutalással vagy rózsaszín csekken lehet befizetni: OTP Bank XIV.

11714006 - 20417329, a Fórumház Egyesület bankszámlájára. A nevezési díj legkésőbbi feladási

időpontja december 05. kedd éjfél. Ez után csak készpénzben lehet befizetni december 07-ig.

A csekket, pénztárbizonylatot, átutalási igazolást stb a regisztrációhoz el kell hozni! A versenyen való

indulás feltétele a nevezési díj befizetése!

Belépőjegy: versenyzőknek ingyenes, nézőknek 1.000 Ft/fő/nap.

Kezdés: nálunk nem kell egész nap a versenyen tartózkodni, a kategória után rövid idővel eredményhirdetés

következik! Természetesen a többi kategóriában is szívesen látunk mindenkit! A pontos érkezési

időpontot december 06. szerda éjfélig e-mailben küldjük el a csapatvezetőnek a nevezési lapon

megadott elérhetőségre. A helyszínen a megadott időpontban a regisztráció kötelező!

Színpad: 10x10 m, parketta.

Kategória: „A” – amatőr, „P” – professzionális (amennyiben van elég jelentkező).

Korcsoportok: ovi: 6 éves korig, mini: 6-9 évesig, gyermek: 10-13 évesig, junior: 14-16 évesig, felnőtt: 17-39

évesig, senior 40 év felett (csoportnál stb az átlagéletkort vesszük figyelembe).

Tánckategóriák: színpadi tánc, színpadi tánc-akrobatikával, hip-hop, művészi látványtánc, akrobatikus rock and

roll, akrobatikus show tánc, néptánc (csak csapat és formáció), versenytánc (csak csapat és formáció),

majorette – tradicionális és show, break, disco, hastánc és szalagavató táncok. Az Alapfokú

Művészetoktatási Intézményeknek külön kategóriát nyitunk és versenyzési lehetőséget biztosítunk,

amennyiben minimum 3 versenyszám van egy kategórián illetve korcsoporton belül.

Versenyszámok ideje és létszáma: egyéni 1.00 – 1.30 perc , kiscsoport 1.00 – 2.00 perc / 2-3 fő /,

csoport 2.00 - 4.00 perc / 4 –10 fő /, formáció 2.00 - 4.00 perc / 11 fő felett /.

Zene: CD lemez, pendrive - melyen csak egy produkció zenéje lehet (felcímkézve: rajta a név, időtartam, stb),

a színpadra kerülés megkezdése előtt 15-20 perccel a DJ-nél kell leadni

Díjazás: az összes induló emléklapot kap, a kategóriák dobogós helyezettjei kupát vagy érmet kapnak. A nap

folyamán kiadásra kerül az Országos Bajnok, Budapest Kupa, Mikulás Kupa, Zugló Kupa és a

Fórumház Kupa is. Ezen felül különleges vagy magas színvonalú produkciókért különdíjat is kiadhat

a zsűri.

Pontozóbírók: a rendezők által felkért szakemberek, összesen kategóriánként: 3-5 fő.

A szünetekben és a verseny alatt külön helységben táncoktatás, tánc- és sportbemutatók is lesznek!

Alacsony jelentkezési létszámnál korcsoportok és kategóriák összevonása történhet! Ha nincs egy

kategórián belül ellnefele az indulónak, a zsűri arany-ezüst és bronz minősítést is adhat.

Szívesen állunk rendelkezésre bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban:

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon és SMS:06-30-682-44-57.

Továbbá az összes információ megtalálható: www.forumhazegyesulet.hu.

A versenykiírásról részletesen a versenyszabályzatban lehet olvasni, melyet – kérünk – olvassatok át, mert több ponton változtatatás történt!

A szervező bizottság a változtatás jogát fenntartja!

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez és a versenyzéshez!

Sportbaráti üdvözlettel: Havasi Péter és Seres András / Fórumház Egyesület

Megjelent: 391 alkalommal