A verseny szervezője: Fórumház Egyesület, a szervező bizottság elnöke: Havasi Péter.

Időpont: 2020. május 16. szombat (kb 13-20 óráig, valószínűleg művészi látványtánc, hip-hop, break, jeltánc kategória) és május 17. vasárnap (kb 07-tól 21.00-ig, a többi tánckategória).

Helyszín:Dr. Mező Ferenc Általános Iskola (Bp. XIV. Ond vezér park 5.- az Örs vezér térhez közel).

Nevezés:május 10. vasárnap éjfél illetve a maximált létszám eléréséig This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.-on vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.-n lehet, helyszínen nem lehetséges. A nevezési lap fénymásolható, jelentkezést csak ezen nyomtatványon fogadunk el (a nevezési lapot kérjük géppel töltsék ki, aláírni ráér a verseny helyszínén is a belépés előtt). Minél előbb, minél gyorsabban nevezz, mert csak az első 350 nevezést tudjuk elfogadni időkorlát miatt! Egy egyesület maximum 20 versenyszámot indíthat, egy versenyző maximum 4 versenyszámban szerepeljen.

Nevezési díj: 1.500 FT/ fő / versenyszám. A nevezési díjat személyesen (az előre megbeszélt időpontban és helyen: 06-30-682-44-57) illetve átutalással vagy rózsaszín csekken lehet befizetni: OTP Bank XIV. 11714006 - 20417329, a Fórumház Egyesület bankszámlájára. A nevezési díj legkésőbbi feladási időpontja május 12. kedd éjfél. Ez után csak készpénzben lehet befizetni május 14-ig. A csekket, pénztárbizonylatot, átutalási igazolást stb a regisztrációhoz el kell hozni! A versenyen való indulás feltétele a nevezési díj befizetése!

Belépőjegy: versenyzőknek ingyenes, nézőknek 1.500 Ft/fő/nap.

Kezdés: nálunk nem kell egész nap a versenyen tartózkodni, a kategória után rövid idővel eredményhirdetés következik! Természetesen a többi kategóriában is szívesen látunk mindenkit! A pontos érkezési időpontot május 13. szerda éjfélig e-mailben küldjük el a csapatvezetőnek a nevezési lapon megadott elérhetőségre. A helyszínen a megadott időpontban a regisztráció kötelező!

Színpad: 10x10 m, parketta, az akrobatikus kategóriákban fitnesz szőnyeg, minimum 8 x 8 m.

Kategória: „A” – amatőr, „P” – professzionális (amennyiben van elég jelentkező).

Korcsoportok: ovi: 6 éves korig, mini: 6-9 évesig, gyermek: 10-13 évesig, junior: 14-16 évesig, felnőtt: 17-39 évesig, senior 40 év felett (csoportnál stb az átlagéletkort vesszük figyelembe).

Tánckategóriák: színpadi tánc, színpadi tánc-akrobatikával, hip-hop, művészi látványtánc, akrobatikus rock and roll, akrobatikus show tánc, néptánc (csak csapat és formáció), versenytánc (csak csapat és formáció), majorette – tradicionális és show, break, disco, hastánc és szalagavató táncok. Az Alapfokú Művészetoktatási Intézményeknek külön kategóriát nyitunk és versenyzési lehetőséget biztosítunk, amennyiben minimum 3 versenyszám van egy kategórián illetve korcsoporton belül.

Versenyszámok ideje és létszáma: egyéni 1.00 – 1.30 perc , kiscsoport 1.00 – 2.00 perc / 2-3 fő /, csoport 2.00 - 4.00 perc / 4 –10 fő /, formáció 2.00 - 4.00 perc / 11 fő felett /. Az időkorlátok túllépését szabályoztuk, kérünk olvassa el a Versenyszabályzatban!

Zene: CD lemez, pendrive - melyen csak egy produkció zenéje lehet (felcímkézve: rajta a név, időtartam, stb), a színpadra kerülés megkezdése előtt 15-20 perccel a DJ-nél lehet leadni. A zenéket majd e-mailben (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) is el lehet küldeni, miután a rajtszámot május 14-én kiküldjük.

Díjazás: az összes induló emléklapot kap, a kategóriák dobogós helyezettjei kupát vagy érmet kapnak. A nap folyamán kiadásra kerül az Országos Bajnok, Budapest Kupa, Zugló Kupa és a Fórumház Kupa is. Ezen felül különleges vagy magas színvonalú produkciókért Különdíjat is kiadhat a zsűri. Ha egy kategórián belül nincs ellenfele az indulónak akkor a zsűri arany minősítést is kiadhat.

Pontozóbírók: a rendezők által felkért szakemberek, összesen kategóriánként: 3-5 fő.

A szünetekben és a verseny alatt külön helységben táncoktatás, tánc- és sportbemutatók is lesznek!

Alacsony jelentkezési létszámnál korcsoportok és kategóriák összevonása történhet.

Szívesen állunk rendelkezésre bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban: e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon és SMS: +36 30 682 4457.

A versenykiírásról részletesen a versenyszabályzatban lehet olvasni, melyet – kérünk – olvassatok át, mert több ponton változtatatás történt!

A szervező bizottság a változtatás jogát fenntartja!

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez és a versenyzéshez!

Sportbaráti üdvözlettel: Havasi Péter és Seres András / Fórumház Egyesület