A verseny szervezője: Fórumház Egyesület, a szervező bizottság elnöke: Havasi Péter.

Időpont: 2020. december 12-13. (ekkor csak a zsűrizés, pontozás történik)

Nevezés: december 06. vasárnap éjfél This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.-n lehet. A nevezési lap fénymásolható, jelentkezést csak ezen a nyomtatványon fogadunk el (a nevezési lapot kérjük géppel töltsék ki, aláírni nem szükséges, a nevezettek és a csapatvezető a nevezési lap elküldésével vállalja az összes jogot és kötelezettséget a versennyel kapcsolatban). A nevezési lap elküldésével egyidőben a versenyprodukció felvételét és küldjék el.

Nevezési díj: 1.200 FT/ fő / versenyszám. A nevezési díjat személyesen (az előre megbeszélt időpontban és

helyen: 06-30-682-44-57) illetve átutalással vagy rózsaszín csekken lehet befizetni: OTP Bank XIV.

11714006 - 20417329, a Fórumház Egyesület bankszámlájára. A nevezési díj legkésőbbi feladási

időpontja december 08. kedd éjfél.

Menetrend:

-  2020 december 06. vasárnap éjfél a legvégső nevezési határidő, a nevezés és a

veresenyprodukció beérkezéséről és elfogadásáról visszaigazolást küldünk,

-   2020 december 08. kedd éjfélig a nevezési díj beérkezése az egyesületünk

számlaszámára (OTP XIV. 11714006-20417329), a versenyen való indulás feltétele a

nevezési díj befizetése,

- 2020 december 07-08-09. hétfő, kedd, szerda összesítjük és leelenőrizzük a

nevezéseket,

- 2020 december 10-11. csütörtökön vagy pénteken megküldjük a sorrendet a

nevezetteknek a nevezési lapon megadott mail címre és a pontos időpontokat

is közöljük ( mikor lesz a kategóriája, mikor lesz az eredményhirdetés stb.),

- 2020 december 11-12-13. péntek, szombat és vasárnap lezsűrizzük a nevezett

versenyszámokat,

- 2020 december 14-15-16. hétfő, kedd és szerda kiértesítjük a nevezetteket az

eredményekről, a helyezésekről,

- 2020 december 17-18-19-20. az elért eredményeket kipostázzuk a “címzett fizeti”

megjelőléssel vagy ha akarnak be is jöhetnek az elért díjakért az M10-be egy

előre megbeszélt időpontban.

Kategória: „A” – amatőr, „P” – professzionális (amennyiben van elég jelentkező).

Korcsoportok: ovi: 6 éves korig, mini: 6-9 évesig, gyermek: 10-13 évesig, junior: 14-16 évesig, felnőtt: 17-39

évesig, senior 40 év felett (csoportnál stb az átlagéletkort vesszük figyelembe).

Tánckategóriák: színpadi tánc, színpadi tánc-akrobatikával, hip-hop, művészi látványtánc, akrobatikus rock and

roll, akrobatikus show tánc, néptánc (csak csapat és formáció), versenytánc (csak csapat és formáció),

majorette – tradicionális és show, break, disco, hastánc és szalagavató táncok. Az Alapfokú

Művészetoktatási Intézményeknek külön kategóriát nyitunk és versenyzési lehetőséget biztosítunk,

amennyiben minimum 3 versenyszám van egy kategórián illetve korcsoporton belül.

Versenyszámok ideje és létszáma: egyéni 1.00 – 1.30 perc vagy 1.30-3.00 perc, kiscsoport 1.00 – 2.30 perc /2-

3 fő/, csoport 2.00 - 4.00 perc / 4 –10 fő /, formáció 2.00 - 5.00 perc / 11 fő felett /.

Díjazás: az összes induló emléklapot kap, a kategóriák dobogós helyezettjei kupát vagy érmet kapnak. A nap

folyamán kiadásra kerül az Országos Bajnok, Budapest Kupa, Zugló Kupa, Mikulás Kupa és a

Fórumház Kupa is. Ezen felül különleges vagy magas színvonalú produkciókért Különdíjat is kiadhat

a zsűri. Ha egy kategórián belül nincs ellenfele az indulónak akkor a zsűri arany minősítést is kiadhat.

Pontozóbírók: a rendezők által felkért szakemberek, összesen kategóriánként: 3-5 fő.

Alacsony jelentkezési létszámnál korcsoportok és kategóriák összevonása történhet

Szívesen állunk rendelkezésre bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban:

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon és SMS: 06-30-682-44-57.

A versenyszabályzatot csak ott változtattuk, ami itt olvasható a versenykiírásban. A többi szempont ugyanaz maradt!

A szervező bizottság a változtatás jogát fenntartja!

Köszönjük a NEA – Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat, a Schola Európa Akadémia Középiskola támogatását!

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez és a versenyzéshez! Vigyázzanak magukra!

Sportbaráti üdvözlettel: Havasi Péter és Seres András / Fórumház Egyesület