A verseny szervezője: Fórumház Egyesület, a szervező bizottság elnöke: Havasi Péter.

Időpont: 2020. június 19-20-21. (ekkor csak a zsűrizés, pontozás történik)

Nevezés: június 14. vasárnap éjfél This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

jelentkezést csak ezen a nyomtatványon fogadunk el (a nevezési lapot kérjük géppel töltsék ki, aláírni

nem szükséges, a nevezettek és a csapatvezető a nevezési lap elküldésével vállalja az összes jogot és

kötelezettséget a versennyel kapcsolatban). A nevezési lap elküldésével egyidőben a

versenyprodukció felvételét és küldjék el.

Menetrend:

• 2020 június 14. vasárnap éjfél a legvégső nevezési határidő, a nevezés és a veresenyprodukció beérkezéséről és elfogadásáról visszaigazolást küldünk,
  • 2020 június 15. hétfő éjfélig a nevezési díj beérkezése az egyesületünk számlaszámára (OTP XIV. 11714006-20417329), a versenyen való indulás feltétele a nevezési díj befizetése,
  • 2020 június 15-17. hétfő, kedd, szerda összesítjük és leelenőrizzük a nevezéseket,
  • 2020 június 18-19. csütörtökön vagy pénteken megküldjük a sorrendet a nevezetteknek a nevezési lapon megadott mail címre,
  • 2020 június 19-20-21. péntek, szombat és vasárnap lezsűrizzük a nevezett versenyszámokat,
  • 2020 június 22-23-24 hétfő, kedd és szerda kiértesítjük a nevezetteket az eredményekről, a helyezésekről,
  • 2020 június 24-25-28-29 az elért eredményeket kipostázzuk a “címzett fizeti” megjelőléssel vagy ha akarnak be is jöhetnek az elért díjakért az M10-be egy előre megbeszélt időpontban.

Kategória: „A” – amatőr, „P” – professzionális (amennyiben van elég jelentkező).

Korcsoportok: ovi: 6 éves korig, mini: 6-9 évesig, gyermek: 10-13 évesig, junior: 14-16 évesig, felnőtt: 17-39 évesig, senior 40 év felett (csoportnál stb az átlagéletkort vesszük figyelembe).

Tánckategóriák: színpadi tánc, színpadi tánc-akrobatikával, hip-hop, művészi látványtánc, akrobatikus rock and roll, akrobatikus show tánc, néptánc (csak csapat és formáció), versenytánc (csak csapat és formáció), majorette – tradicionális és show, break, disco, hastánc és szalagavató táncok. Az Alapfokú Művészetoktatási Intézményeknek külön kategóriát nyitunk és versenyzési lehetőséget biztosítunk, amennyiben minimum 3 versenyszám van egy kategórián illetve korcsoporton belül.

Versenyszámok ideje és létszáma: egyéni 1.00 – 1.30 perc vagy 1.30-3.00 perc, kiscsoport 1.00 – 2.30 perc /2-3 fő/, csoport 2.00 - 4.00 perc / 4 –10 fő /, formáció 2.00 - 5.00 perc / 11 fő felett /.

Díjazás: az összes induló emléklapot kap, a kategóriák dobogós helyezettjei kupát vagy érmet kapnak. A nap folyamán kiadásra kerül az Országos Bajnok, Budapest Kupa, Zugló Kupa és a Fórumház Kupa is. Ezen felül különleges vagy magas színvonalú produkciókért Különdíjat is kiadhat a zsűri. Ha egy kategórián belül nincs ellenfele az indulónak akkor a zsűri arany minősítést is kiadhat.

Pontozóbírók: a rendezők által felkért szakemberek, összesen kategóriánként: 3-5 fő. Alacsony jelentkezési létszámnál korcsoportok és kategóriák összevonása történhet Szívesen állunk rendelkezésre bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban: e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon és SMS: +36 30 682 44 57.

A versenyszabályzatot csak ott változtattuk, ami itt olvasható a versenykiírásban. A többi szempont ugyanaz maradt!

A szervező bizottság a változtatás jogát fenntartja!

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez és a versenyzéshez! Vigyázzanak magukra!

Sportbaráti üdvözlettel: Havasi Péter és Seres András / Fórumház Egyesület