az interneten online és ha lehetséges lesz, akkor 06.13-án vasárnap élőben is!

Az online verseny időpontja június 12-13 lesz, melyet közvetítünk is a nevezetteknek!

EGY KÜLÖNLEGES HELYZETBEN MEGINT EGY KÜLÖNLEGES VERSENY!

AZ ORSZÁG ELSŐ HYBRID TÁNCVERSENYE!

Köszönjük hogy a nyári és a decemberi ONLINE Táncfesztiválra is nagy számban küldtétek el a nevezéseket. Több országból érkeztek be nevezések, így nemzetközi lett mindkét versenyünk!

A sok pozitív értékelés is hozzájárult, hogy megint egy különleges versenyt hirdetünk meg és egyben szeretnénk segíteni Nektek is, hogy plusz motivációt adjunk ezekben a nehéz időkben az esetleges tanításotokhoz.  Így online mindenképp megszervezzük a 40. Zuglói Táncversenyünket és ha a szabályok megengedik, akkor 13-án vasárnap élőben is találkozhatunk majd azokkal, akik ezt a nevezést választják.

ONLINE versenyrész:

Így meghirdetjük megint egyrészről az interneten a Zuglói Táncfesztivált! Ha az online részre jelentkezik akkor az egész verseny az interneten folyik majd, így biztonságos versenyzést tudunk biztosítani az érdeklődő egyesületeknek, csapatoknak és egyéneknek! Kérjük ekkor a NEVEZÉSI LAP 1-et töltse ki.

NORMÁL versenyrész:

Ha júniusban már engedélyezik a teljeskörű normál táncversenyünket és ezen szeretnének résztvenni, akkor a NEVEZÉSI LAP 2-őt kérjük kitölteni. Ennek a megrendezéséről legkésőbb június 03-ig döntünk majd az akkori lehetőségek és szabályok ismeretében. A nevezetteknek értesítést küldünk majd.

Az online versenyre jelentkezetteknek az egyéni produkciók felvétele nem okozhat nehézséget, a csapatok és formációk produkcióit akár egy program segítségével tudjátok beküldeni majd (ebben a gyerekek is segítségetekre lehetnek, de mi is megpróbálunk majd segíteni később, ha szóltok). A felvétel készülhet a szokásos helyeteken, de lehet egy lakásban, kertben vagy a ligetben is… Tanácsolnánk, hogy már a közeljövőben is kezdjetek el felvenni produkciókat, mert nem lehet tudni mikor jönnek esetleg újabb szigorítások.

Bármilyen kérés, kérdés esetén kérem keressenek minket:

mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

honlap: www.forumhazegyesulet.hu (melyen az összes infó nemsokára megtalálható lesz), telefon és SMS: 06-30-682-44-57. Már a facebookon is megtalálhatóak vagyunk nemsokára (pl: M10 Tánc- és Sportiskolánál)!

ÚJDONSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK:

• az ország első hybrid, azaz keverék versenyét rendezzük meg, így egy újdonságban vehetnek részt
  • az online részben nem csak az eredményhirdetéseket hanem az egész versenyprogramot, zsűrizést is közvetíteni fogjuk, így mindenki láthatja a kategóriáját is,
  • a versenyszám felvétele lehet külön kategóriában vágatlan vagy külön vágott (szerkesztett) is,
  • az egyénieknél megnöveltük a kategóriák számát, több időkorlát besorolást is engedélyeztünk, ha megfelelő számú produkció érkezik (1 - 1.30 vagy 1.30 - 3.00 perc közötti is lehet),
  • a nevezési díjat is természetesen lecsökkentettük az online részben, így csak 1.200- Ft/fő/versenyszám lett, a helyszínen kicsit drágább a nevezés a különböző plusz költségek miatt, de itt is csak 1800 Ft/fő/versenyszám.
  • kérjük a versenyszám videóit MPEG, MP4 vagy más elterjedt fájlban küldjék be. A felvételen kérem jól látható legyen a produkció, ugyanakkor a felvétel kisebb méretű legyen, a felbontás ne legyen túl nagy.

Menetrend az ONLINE NEVEZÉSEKNÉL:

-   2021 június 06. vasárnap éjfél a legvégső nevezési határidő, a nevezés és a veresenyprodukció beérkezéséről és elfogadásáról visszaigazolást küldünk,

-   2021 június 08. kedd éjfélig a nevezési díj beérkezése az egyesületünk számlaszámára (OTP XIV. 11714006-20417329), a versenyen való indulás feltétele a nevezési díj befizetése,

-  2021 június 07-08-09. hétfő, kedd, szerda összesítjük és leelenőrizzük a nevezéseket,

-  2021 június 10-11. csütörtökön vagy pénteken megküldjük a sorrendet a nevezetteknek a nevezési lapon megadott email címre és a pontos időpontokat is közöljük ( mikor lesz a kategóriája, mikor lesz az eredményhirdetés stb.),

-  2021 június 12-13. szombat és vasárnap lezsűrizzük a nevezett versenyszámokat,

-  2021 június 14-15-16. hétfő, kedd és szerda kiértesítjük a nevezetteket az eredményekről, a helyezésekről,

-  2021 június 17-18-19-20. az elért eredményeket kipostázzuk a “címzett fizeti” megjelőléssel vagy ha akarnak be is jöhetnek az elért díjakért az M10-be egy előre megbeszélt időpontban.

Menetrend a helyszínen bemutatható versenyprodukciók esetében, amennyiben addig lehetséges lesz:

-  2021 június 10-11. csütörtökön vagy pénteken megküldjük a sorrendet a nevezetteknek a nevezési lapon megadott mail címre és a pontos időpontokat is közöljük ( mikor lesz a kategóriája, mikor lesz az eredményhirdetés stb.),

-  2021 június 13. vasárnap lezsűrizzük a nevezett versenyszámokat.

Csatolva küldjük a pontos infókat! Amennyiben szükséges, később küldjük a versenyszabályzatot is. Kérem jelezzék felénk email-ben ha kérik.

Köszönjük a támogatásokat: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának, A Nemzeti Együttműködési Alapnak, A Schola Európa Középiskolának!

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez, a versenyzéshez! Vigyázzatok magatokra!

Üdvözlettel: Seres András és Havasi Péter – Fórumház Egyesület