Üdvözlünk Egyesületünk honlapján!
Köszönjük, hogy meglátogattad új honlapunkat!

Friss hírek

  • 40. Zuglói Táncfesztivál – Országos Amatőr Táncverseny
    40. Zuglói Táncfesztivál –  Országos Amatőr Táncverseny A jelenlegi pandémiás helyzet, lehetőségek és előírások miatt sajnos nem tudjuk megrendezni élőben is a versenyt, így csak az online rész kerül megrendezésre. Nagyon sok munkát fektettünk bele hogy az élő verseny is mehessen, de be kellett látnunk, hogy ilyen körülmények között ez nem lehetséges. Elnézést kérünk! De az egész…
  • Táborok
    2017 tervezett Fórumház tábor: Nógrádsáp 
  • Foglalkozások, tanácsadók
    Tanácsadásért kérlek keress minket: a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy a 06 30 682 4457 telefonszámon.

A Fórumház Egyesületről....

Egyesületünk 2002-ben alakult budapesti fiatalok kezdeményezésére. Megalakulásunk előtt tagjaink közül többen vettek részt más egyesületek szervezésében is. Az egyesület profilja: honismereti, természetjáró, kulturális, művészeti, hagyományápoló és közösségteremtő programok szervezése és ehhez kapcsolódó oktatási tevékenység. Az egyesület nyitott, politikailag és ideológiailag nem elkötelezett, önszerveződő kulturális és közéleti társulás. A rendezvényeinken való részvételnek nem feltétele a tagság, bár lehetőség szerint a tagoknak kedvezményeket nyújtunk. Nyitottak vagyunk az érdeklődők, új tagok irányába. Egyesületünk tagjai - tudásuk és képességük szerint - segítséget nyújtanak egymásnak. Célunk olyan kulturális programok szervezése, amelyen több korosztály vehet részt, és kellemes időtöltést jelentenek az azokon résztvevőknek. Fő célunk még a körénk csoportosuló egyesületek, közösségek programjainak összehangolása és ezeknek, a csoportoknak is közösségi programok szervezése. Egyesületünk fontosnak tartja az egyesület folyamatos fenntartható fejlődését. Programjaink bővülésén jól látható, hogy előre megtervezettek és megalapozottak. Ezeket, a célokat továbbra is folyamatosan magunkénak érezzük. Fontos feladatunk kedvezményeket adni és egyben támogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket. Már nyugdíjas tagjainknak is kedvezményeket biztosítunk. Célunk továbbá, hogy feltárjuk azokat a lehetőségeket, amelyek révén elérhető, hogy a fiataljaink saját, szűkebb társadalmunk aktív résztvevőivé válhassanak.

Az Egyesület képviseletében: Havasi Péter