Üdvözlünk Egyesületünk honlapján!
Köszönjük, hogy meglátogattad új honlapunkat!

Friss hírek

 • 44. Zuglói Táncfesztivál
  44. Zuglói Táncfesztivál   VERSENYKIÍRÁS   Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok! 44. Zuglói Táncfesztivál Országos Amatőr Táncverseny!   HELYSZÍNI és ONLINE VERSENY IS EGYBEN!   A verseny szervezője: Fórumház Egyesület, a szervező bizottság elnöke: Havasi Péter.
  Bővebben...
 • Táborok
  2017 tervezett Fórumház tábor: Nógrádsáp 
 • Foglalkozások, tanácsadók
  Tanácsadásért kérlek keress minket: a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy a 06 30 682 4457 telefonszámon.

A Fórumház Egyesületről....

Egyesületünk 2002-ben alakult budapesti fiatalok kezdeményezésére. Megalakulásunk előtt tagjaink közül többen vettek részt más egyesületek szervezésében is. Az egyesület profilja: honismereti, természetjáró, kulturális, művészeti, hagyományápoló és közösségteremtő programok szervezése és ehhez kapcsolódó oktatási tevékenység. Az egyesület nyitott, politikailag és ideológiailag nem elkötelezett, önszerveződő kulturális és közéleti társulás. A rendezvényeinken való részvételnek nem feltétele a tagság, bár lehetőség szerint a tagoknak kedvezményeket nyújtunk. Nyitottak vagyunk az érdeklődők, új tagok irányába. Egyesületünk tagjai - tudásuk és képességük szerint - segítséget nyújtanak egymásnak. Célunk olyan kulturális programok szervezése, amelyen több korosztály vehet részt, és kellemes időtöltést jelentenek az azokon résztvevőknek. Fő célunk még a körénk csoportosuló egyesületek, közösségek programjainak összehangolása és ezeknek, a csoportoknak is közösségi programok szervezése. Egyesületünk fontosnak tartja az egyesület folyamatos fenntartható fejlődését. Programjaink bővülésén jól látható, hogy előre megtervezettek és megalapozottak. Ezeket, a célokat továbbra is folyamatosan magunkénak érezzük. Fontos feladatunk kedvezményeket adni és egyben támogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket. Már nyugdíjas tagjainknak is kedvezményeket biztosítunk. Célunk továbbá, hogy feltárjuk azokat a lehetőségeket, amelyek révén elérhető, hogy a fiataljaink saját, szűkebb társadalmunk aktív résztvevőivé válhassanak.

Az Egyesület képviseletében: Havasi Péter